phone home menu search camera trash close cross menu1 menu1 menu1
Benebian Széchenyi terv
Belépés
Regisztráció

Egyéb speciális szolgáltatások

Rakománykezelés

Ügyfeleinknek szállítást segítő kiegészítő szolgáltatásként rakománykezelést is biztosítunk.

Segítséget nyújtunk a fuvarozott áruk, illetve az utasok csomagjainak be- és kirakodásához, áruszállító vasúti kocsi be- és kirakodásához. 

Eszközbérlet

Modern eszközparkunknak köszönhetően lehetőséget biztosítunk laptop bérlésére. 

E-learning

Célunk egy olyan online oktatási felület, keretrendszer kialakítása, amely az ügyfeleknek segítséget nyújt az feladatokhoz, berendezésekhez kapcsolatos ismeretek, oktatások egyszerű, bárhonnan elérhető bővítésére. Feladatunk igény szerint egy virtuális (felhő alapú) platform kialakítása, menedzselés a tanfolyam szervezéstől a tanúsításig, tananyagtartalmak digitalizálása, tananyagegységek létrehozása.

 

Befektetés ösztönzés

A gazdaság fejlődéséhez elengedhetetlen a tőke beáramlás elősegítése, ösztönzése, így a szolgáltatás keretében vállaljuk a befektetői ajánlatok fogadását, befektetői anyagok készítését, befektetési lehetőségek vizsgálatát, piackutatást, ajánlott pénzügyi-gazdasági konstrukciók elemzését, együttműködő partnerek keresését, partneri kapcsolatok létrehozását, PR és lobbi tevékenységeket.

Robotika automatizálás

A jelenlegi gazdasági környezetben a műszaki lehetőségek és az emberi igények egymásra hatása jelentős. Az igények növekedésével a hatékonyabb tömeggyártás vált fő céllá, ezáltal az előállítás, gyártás automatizálva, gépesítve lett. Biztosítjuk a költséghatékony, kedvezőbb gyártási folyamatok alkalmazását, automatizált gyártási feladatok ellátását, egyedi szerelési feladatok elvégzését, mérési, gyártás közbeni, ellenőrzési feladatok elvégzését.