Rólunk

A Benebian Kft. 2012.06. hóban alakult. A társaság székhelye: 8200 Veszprém, Budapest út 47. Fióktelepe: 3000 Hatvan, Bercsényi út 51. 

A cég a veszprémi székhelyén vállalkozói inkubátorházat üzemeltet. Az inkubátorházban 2012 óta több, mint 60 vállalkozás sikeres inkubálása valósult meg jelenleg is 10 feletti vállalkozás támogatása zajlik. 

A vállalkozói inkubátorház mellett fióktelepén 3000 Hatvan, hrsz. 7000/2, természetben 3000 Hatvan, Bercsényi út 51. szám alatti ingatlanon iparterület fejlesztés keretében üzemcsarnokot üzemeltet és CNC alapúalkatrész gyártást végez. Itt a társaság célja egy olyan ipari létesítmény létrehozása és működtetése, amelyben a különböző, egymást kiegészítő, szerelő, termelő tevékenységet folytató vállalkozások megtelepedhetnek. A beruházás 2016 decemberében fejeződött be. 

A vállalkozás alapvető célkitűzése és egyben válasz a gazdasági válság hatásaira: bővíteni sikeres tevékenységi körét, a KKV-k fejlesztésében való részvétel, a "zöldház" program kiteljesítésében történő aktív szerepvállalás, a vállalkozás fejlesztési munkákban és befektetői példamutatás energiahatékonyság, megújuló energiák alkalmazásának növelésében innovatív környezetipari és gépészeti megoldások alkalmazásával.